İnstagram Pinterest Twitter VFSP - YouTube Facebook
Bilgilendirme
0

1. Rastgele sayı üretilerek alınan 20 elemanlı integer dizi içerisinde kaç tane 2’ye tam bölünen sayı olduğunu buldurup ekrana yazdıran programı yazınız.
2. Bir araba bayisine gelen arabanın geliş fiyatı form üzerinden TextBox ile alınacak, geliş fiyatına % 18 KDV eklenip KDV’li fiyat bulunacak daha sonra; 
         Yeni fiyat 150.000 tl ve altı ise %50 
200.000’e kadar %70
300.000’e kadar %100, ÖTV eklenecek ve satış fiyatı bulunacaktır. Son olarak arabanın satış fiyatı bir Label da görüntülenecektir. Gerekli işlemleri ASP .NET WEB C# ile yazınız.
3. Bir Havayolu veri tabanı için uçak tablo bilgiler şöyledir; ??ucusno, ??ucakno, ??kalkisyer ve ??tarih alanlarından oluşmaktadır, tabloyu SQL ile oluşturup; 
         a) Bu tabloya kayıt işlemi gerçekleştiren C# projesini yazınız.
         b) Aynı tablodaki kayıtlar için boş olmayan Textbox’ ları güncelleyen C# projesini yazınız. (Çok Önemli :Soru işaretleri olan yerlere adınızın ve soyadınızın ilk harflerini İngilizce harfler olarak yazınız). 
Süre : 80dk.                                                                             
NOT: Tüm soruları uyguladıktan sonra, Word belgesinde Cevaplar kısmına program kodlarını yapıştırınız, Ekran görüntüsünü ekran alıntısı aracı ile alıp yapıştırınız. Belgeyi numaranız, Ad ve soyadınız ile isimlendirerek kaydediniz. Ve sisteme yükleyiniz.
Bu Sayfayı Arkadaşlarınla Paylaşmak İster misin ?
GERİ DÖN




İsim:*
E-Mail:
Güvenlik: *