İnstagram Pinterest Twitter VFSP - YouTube Facebook
Bilgilendirme
+2

The Zamazingo, iPhone , iPad ve Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynayabileceğiniz, Türk yapımcıların geliştirdiği bir macera oyunudur.


iOs ve Android işletim sistemine sahip telefon ve tabletleri üzerinde oynayacak kaliteli , büyüleyici bir grafiğe sahip oyun arayanlar için en yeni önerilerimizden bir tanesi de The Zamazingo oldu.


Zamazingo Labs™  adı altında geliştirilen The Zamazingo, son zamanlarda piyasaya sürülen en başarılı Türk oyunlarından bir tanesi olmaya aday. Hem başarılı grafikleri ve tasarımları , hem de iyi oturtulmuş mekanikleriyle sizi kendisine bağlayan oyun, yarattığı evrenle de tekrar tekrar oyunu açma ve ilerleme hissiyatını oyuncu üzerinde uyandırmayı başarıyor.


Hatırladığı son şey eski bir televizyon olan ve nerede olduğunu bilmeyen Mark adlı karakteri yönettiğimiz oyun boyunca, siyah beyaz olmuş bir dünyanın içerisinde Caroline isimli sevgilimize tekrar kavuşma umuduyla mücadele ediyoruz. Karşımıza sürekli farklı engeller ve aşmayı bir türlü başaramayacak gibi göründüğümüz platformlar çıkıyor. The Zamazingo, tanıdık gibi görünen ama kendisine has olmayı da başaran bir yapım olarak oyuncuların karşısına çıkmış durumda. İlk bakışta oldukça Limbo’yu çağrıştırsa da kendine özgü mekanikler ve hikaye yaratmayı başaran yapım, mağara ve çukurlar içinde saklı butonları bulma isteğiyle bizi kendisine bağlamayı başarıyor . Puzzle oyunlarını seven , fakat piyasadaki puzzle oyunlarından bıkanlar için alternatif olabilecek , oldukça yenilikçi platform-puzzle oyunu olan The Zamazingo’yu kesinlikle denemesini tavsiye ediyoruz. Oyun boyunca sürekli bir başka engeli geçmeye ve en nihayetinde bölümlerin sonuna ulaşmaya çalışıyoruz.


İçinde şu anda 20 farklı level olan The Zamazingo , önümüzdeki günlerde güncellemeler ile yeni leveller eklenmesi planlanıyor. Açıkcası giriş kısmındaki hikayeyi izledikten sonra sonunu çok merak ettiğimiz oyun , her bir level sonunda da sonraki leveli merak ettirecek kadar da güzel level tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Şu anda Google Play ve Appstore mağazalarında indirilebilen oyun ileriki zamanlarda PC içinde yayınlanabilir.


İndirme Bağlantıları :

Google Play : https://play.google.com/store/apps/details?id=zamazingolabs.zamazingo

Apple Appstore : https://itunes.apple.com/us/app/the-zamazingo-lite/id1309371870?mt=8

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=rbzqdjBvnNM

http://zamazingolabs.com/


Türk Yapımı Mobil Oyun : The Zamazingo


Türk Yapımı Mobil Oyun : The Zamazingo

 


 


Bu Sayfayı Arkadaşlarınla Paylaşmak İster misin ?
The Zamazingo Android iOs Türk yapımı oyun
GERİ DÖN


Yorumlar 2

  1. Çiğdem
    3 Aralık 2017 07:17

    Benide gruba alabilir misinizzz
    • Beğenmedim
    • 0
    • Beğendim

    Cevapla

    Alıntı Yap



  2. Nakliyatistan
    21 Aralık 2017 16:28

    Güzel..

    • Beğenmedim
    • 0
    • Beğendim

    Cevapla

    Alıntı Yap





İsim:*
E-Mail:
Güvenlik: *